Hind
799 000 €
Ruutmeetrihind
7 276,87 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 109.80 m2

Asukoht

Aadress: Merekalju tn 4, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11484 / 741128640655772500
Pindala: 109.80 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Kööke: 1
Rõdu suurus: 50.50 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Katastri nr: 78401:101:5499
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte, Konditisioneer
Korruse number / korruste arv: 1 / 3

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa valgusküllane kaunite loodusvaadetega 4-toaline korter eksklusiivses Merirahu Villade elamukvartalis. Antud korterile kuulub isiklik 50.5 m² suurune terrass ning hooviala suurusega 547 m², mis avaneb Vabaõhumuuseumi pargi suunas.

Korteri hinnas on kvaliteetne disainmööbel (korter on hetkel sisustamisel).

Uusarendust tutvustav video: https://www.youtube.com/watch?v=pG7Yu81krNE.

KORTER
Korter asub kõrgel esimesel korrusel. Ruumide koosseisu kuulub: suur esik, avar avatud köögiga elutuba, kolm magamistuba, kaks dušširuumi, eraldi majapidamisruum, isiklik looduskaunite vaadetega terrass ja suur privaatne hooviala. Korteris ja terrassil on peamiselt hommiku- ja lõunapäike.

Luksuslikku residentsi iseloomustavad avar planeering, 2.85 m² kõrgused laed, valgusküllased toad, maast laeni aknad ja nutikodu lahendus. Eluruumide põrandale paigaldatakse naturaalselt õlitatud tamme puitparkett ja vannitubades loovad luksusliku miljöö heledas tonaalsuses marmorimitatsiooniga plaadid. Siseviimistluses kasutab arendaja kõrgeima kvaliteediga loodussõbralike materjale, mis on ühtlasi nii ajatult moodsad kui ka vastupidavad.

Korteris on kaasajastatud kaugküttesüsteem vesipõrandakütte lahendusega. Ventilatsioonisüsteemid on ehitatud sisse- ja väljatõmbega, mis tagab kvaliteetse õhuvahetuse ja tubade sisekliima ruumipõhiselt; lisaväärtusena on korteri elutoas olemas konditsioneer.

MERIRAHU VILLAD
Eksklusiivne Merirahu Villade uusarendus ühendab endas modernse linnakorteri ja mõnusa eramaja parimad küljed. Need luksuslikud elamud tuksuvad privaatsuse, loodusläheduse ja ülima mugavuse rütmis. Karge õhk naturaalses parkmetsas täidab kopsud värskusega. Igal korteril on olemas oma isiklik terrass või privaatne hooviala.

– Sinu päralt on 2,5 ha avarust, merevaadet ja loodusliku parkmetsa;
– Ühes majas on vaid 6 eksklusiivset korterit;
– Hoone keskmine korrus on mõeldud vaid magamistubade jaoks, et naabri elu ja Sinu uni oleksid maksimaalselt eraldatud;
– Mugavaks liiklemiseks on hoonetes olemas lift;
– Turvaline aiaga piiratud territoorium tagamaks Sinu privaatsust ja rahu.

Elegantse arhitektuuriga kvartali loojaks on kõrgelt tunnustatud arhitekt Martin Aunin, kelle tuntumaite tööde sekka kuuluvad Juhkentali kvartal, Järve Tornid, hotellid Telegraaf ja Ülemiste, Roseni 9/11 hotell-korterelamu, Must Maja Nõmmel jt.

Ehitajaks on premium-klassi kinnisvara ehitusele keskendunud Mitt&Perlebach (Das Haus kvartal, Fahle Pargi Ärilinnak, ScalaCity, Poska 13, Suur-Patarei, Lubja 9a, Pronksi 6a, Tartu mnt 69 jt korterelamud). www.mittperlebach.ee.

Sisearhitektuurse lahenduse autoriks on auhinnatud Meelis Press, kelle tööde seas on väljapeetud interjööride poolest tuntuimad Swissotel, Hilton Park Hotel, Novira Plaza, Tallinna Lennujaam, Tallink peahoone ja luksuslikud korterid ning villad Pirital, Viimsis, Kadriorus, Haaberstis, Vanalinnas aga ka Lõuna-Prantsusmaal ning Hispaanias. www.press.ee.

TARK MAJA
Korteris on võetud kasutusele ‘targa maja’ lahendus, mis võimaldab nutiseadmesse installeeritud tarkvara abil juhtida videofono ja tarbimisnäitude ning küte-, jahutuse- ja ventilatsioonisüsteeme.

PARKIMINE / PANIPAIK
Korteri hinnale lisandub kaks parkimiskohta soojas maa-aluses garaažis (hinnaga 25 000 eurot / autokoht) ja panipaik hinnaga 7 500 eurot.

KESKKOND
Merirahu Villade uusarendus sobib ideaalselt peredele, kes hindavad tervislikku ja aktiivset elustiili. Tervisespordi- ja metsarajad on ideaalsed nii jooksu- kui rattasõidu huvilistele. Majade kõrvalt saavad alguse nii mereäärne promenaad, kergliiklusteed kui ka metsarajad, täiuslikud nii romantilisteks jalutuskäikudeks kui tervisespordi harrastamiseks. Haven Kakumäe jahisadam pakub purjetamistreeninguid nii lastele ning täiskasvanutele kui ka sportlikke regatte meresõidu armastajatele. Lühikese autosõidu kaugusel ootab Sind kaunis Kakumäe liivarand.

Ideaalne elukeskkond, mis on linna südamest piisavalt kaugel, et tunda end privaatselt ja piisavalt lähedal kiireks kommunikeerumiseks.

Läheduses asuvad koolid: Rocca al Mare kool, Haabersti Vene Gümnaasium, Tallinna Õismäe Gümnaasium, Tallinna Õismäe Vene Lütseum.
Lasteaiad: Veerise lasteaed, Tallinna Lasteaed Karikakar, Tallinna Lasteaed Vikerkaare, Tallinna Meelespea Lasteaed, Tallinna Nurmenuku Lasteaed.
Lähimad poed on Rocca Al Mare kaubanduskeskus, Kakumäe Selver ja Lidl.

Võta ühendust, kui Sulle meeldib ainulaadne kombinatsioon mere lähedal asuvast kodust ning looduskaunist ja rahulikust keskkonnast!

Täiendav info veebiaadressil: www.merirahuvillad.ee.

Kui soovite müüa, osta või üürida kinnisvara, siis pöörduge julgesti minu poole! Samuti aitan vajadusel pangalaenu taotlemisel ja tagatisvara või ostetava vara hindamisel.

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).