Hind
117 000 €
Ruutmeetrihind
900,00 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 130.00 m2
kinnistu pindala 4390.00 m2

Asukoht

Aadress: Metsa-Antsu, Loobu küla, Kadrina vald, Lääne-Viru maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11465 / 697394841800653300
Pindala: 130.00 m2
Krundi suurus: 4390.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1983
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 27301:002:1450
Ehitise materjal: Puit
Küte: Ahi, Õhksoojuspump

Lisad

  • kanalisatsioon lokaalne
  • mööbli võimalus
  • külmkapp

Kauni looduse keskel, keset marja- ja seenemetsi ootab armas maakodu uut pererahvast! Maja sobib nii perele aastaringseks elamiseks kui ka suvekoduks. Kohe kõrval asub Loobu paisjärv ning ka Viitna järved ja Võsu rand ei ole üleliia kaugel. Viitna ja Võsu kandis toimub suvisel ajal palju erinevaid kontserte, teatrietendusi ning muud põnevat.

MAJA
1983 aastal valminud puitkarkassmaja on ehitatud madalvundamendile, katusekatteks kärgbituumen ning välisfassaad puitlaudis. Katus on soojustatud villaga ning paigaldatud kolmekordsed puitaknad, kahekordne pakett + välimine ühekordne klaas. Maja esimesel korrusel paiknevad esik, köök, elutuba, kaks magamistuba, veranda, vannituba ja wc. Tubade seintel viimistluseks tapeet ning põrandad värvitud, esikus ning köögis põrandatel linoleum, vannituba plaaditud. Köögis on kasutusel puupliit ning elektripliit. Teisel korrusel on trepihall, kaks ruumikat magamistuba, wc ning suur rõdu. Teisel korrusel on alustatud renoveerimistöödega, vahetatud on elektrijuhtmed, paigaldatud kips, tubade põrandatel puitlaudis, ehitatud tänapäevane ahi. Maja esimese korruse kütmiseks on kasutatud ahju ning soemüüriga pliiti, lisaks paigaldatud õhksoojuspump. Veevarustus puurkaevust, kaev on kasutusel naabriga kahepeale, kanalisatsioon lokaalne kuid vajab kaasajastamist, tarbevee kütab soojaks elektriboiler. Elektriliitumine 3 x 25 A. Majal on kaks sissepääsu, mis annab võimaluse kasutada maja ka kahepereelamuna, esimene ja teine korrus eraldi perele.

KINNISTU
Selle hooldatud, metsade vahele jääva kinnistu suuruseks on 4390 m². Hooviala piirab ühest servast mets ning kahest küljest kuusehekk, kinnistul on erinevad viljapuud ja marjapõõsad, tarbeaia osa ning lillepeenrad. Lisaks eluhoonele on kinnistul puukuur ning suur garaaž, mis samuti kasutuses kuurina. Loobu järv jääb linnulennult 50 m kaugusele, teed mööda on jalutades 150 m.

ASUKOHT
Loobu küla asub Viitna külje all, kauni liivaranna ja matkaradadega Viitna järvede maastikukaitsealale on maad 6 km, veidi lähemale jääb Viitna kõrts. Võsu randa on 20 minutit autosõitu, kaunis Käsmu küla jääb 30 minutilise autosõidu kaugusele. Viitna ja Võsu kant on alati olnud populaarne puhkusepaik, lähiümbruses on meri, järved, jõed, ilusad marja- ja seenerikkad metsad, ajaloolised kalurikülad ja kaunid mõisad, kus korraldatakse erinevaid kontserte ja teatrietendusi ning saab soovi korral külastada ka restorane ja kohvikuid.
Tallinn jääb 45 minutilise autosõidu kaugusele, Rakverre jõuab autoga 25 minutiga. Vallavalitsus, lasteaed, kool, arstipunkt, suuremad kauplused ja postkontor asuvad vallakeskuses Kadrinas, umbes 20 km kaugusel. Toidupoed Võsul, Haljalas, Kadrinas.

Helista ning küsi lisa!
Ehk on see just sinu tulevane maakodu!
Soovid oma kinnisvara müüa, välja üürida või saada hinnangut? Võta minuga ühendust +372 5800 7998

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).