Hind
349 000 €
Ruutmeetrihind
2 215,87 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 157.50 m2
kinnistu pindala 651.00 m2

Asukoht

Aadress: Uusaru tn 18, Saue linn, Saue vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 10956 / 838122448345784000
Pindala: 157.50 m2
Krundi suurus: 651.00 m2
Tubade arv: 4
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2006
Katastri nr: 72703:001:0323
Ehitise materjal: Puit
Küte: Kamin, Konditisioneer, Kohalik gaasiküte, Kombineeritud küte

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • televiisor
  • garaaž
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Avastage kaunis ja hubane paarismaja osa Saue linna südames, mis pakub kõiki neid mugavusi, mida ootate oma unistuste kodult.

MAJA

Tegemist on 2006. aastal ehitatud kahekordse ja hea planeeringuga Kastelli puitkarkassi tehasemajaga, mille viimistluseks on kasutatud keraamilist tellist ning puitu. Majal on olemas ka kasutusluba.

See avar ja hästi hoitud majaosa, kogupindalaga 157,5 m², võimaldab teil nautida ruumikat elamispinda. Lisaks on kinnistu suuruseks 651 ruutmeetrit, luues privaatse ja rohelise oaasi Sinu igapäevaelule.

Terrass on suurepärane koht lõõgastumiseks ja värskes õhus einestamiseks. See pakub suurepäraseid võimalusi suviste grilliõhtute korraldamiseks või perega aja veetmiseks. Lisaks sellele on olemas ka garaaž, kus saad hoiustada kõiki neid tarvikuid, mida auto putitamiseks tarvis läheb.

Üks eriline omadus sellel majal on vannituba, kus teil on võimalus lõõgastuda tänu naturaalsele valgusele ja elektripõrandaküttele. See tagab, et teie hommikud on alati helged, soojad ja mugavad ning saate nautida meeldivaid duššihetki või lõõgastavaid vannimõnusid.
Tõeline maasikas on ka suur magamistuba, mis on koos walk-in garderoobiga 18m²!

Boonusena on majas tehtud värskendusremont 2021. aastal, mil värskendati kõikide ruumide seinavärve. Lisaks sellele on paigaldatud ka lokaalne valvesignalisatsioon ning puldiga toimiv sissesõiduvärav.

PLANEERING
I korrus:
– esik;
– walk-in garderoob;
– wc;
– majapidamisruum;
– dushiruum;
– saun;
– elutuba, kus hubasust loob kamin;
– köök kogu vajaliku mööbli ja tehnikaga;
– kaltaruum/panipaik;

II korrus:
– hall, kus saab katuseakendest tähti vaadata;
– lastetuba;
– magamistuba koos walk-in garderoobiga;
– vannituba/wc aknaga;
– kontorituba;

KÜTE

Majaosa omab mitmeid silmapaistvaid omadusi, sealhulgas kaasaegseid küttelahendusi. Maja varustatud gaasiküttega, mis tagab tõhusa ja energiasäästliku soojenduse kogu majas. Esimesel korrusel on ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte, mis tagab ühtlase soojuse ja mugavuse kõikides tubades. Teisel korrusel on radioaatoritel põhinev küte, mis hoiab ülemise korruse meeldivalt soojana ka jahedamatel päevadel. Vannitoas on elektriga põrandaküte, mis lisab mugavust Sinu hommikurutiini.

Maja katlaruum on piisavalt suur, et lisaks gaasikatlale paigaldada ka näiteks õhk-vesi soojuspump, mis annaks võimaluse kasutada maja kütmiseks, kas siis gaasi või elektrit.

PARKIMINE

Oma koduhoovi mahutad ära pere 2 sõidukit.

ÜMBRUS

Selle paarismaja asukoht tagab suurepärase ligipääsu Saue linnas pakutavatele mugavustele. Lähedal asub maantee, kust pääseb kiiresti kesklinna ummikuid vältimata. Läheduses asub kool, lasteaed, raamatukogu, ujula ja spordihall, erinevad kauplused ja terviserajad. Saue on mõnus koht elamiseks, kui otsid midagi vahepealset linna- ning maaelule. Lisaks on hea ühistranspordiühendus, mis võimaldab lihtsat liikumist erinevate sihtkohtade vahel.

See maja on ideaalne perele, kes soovib leida oma unistuste kodu Saue rahulikus ja hinnatud piirkonnas. Tule ja veendu ise, kuidas see vastab kõigile Sinu vajadustele ja soovidele.

Helista mulle, et leppida aeg kokku maja külastamiseks! 🙂

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).