Hind
153 000 €
Ruutmeetrihind
3 005,89 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 50.90 m2

Asukoht

Aadress: Juhkentali tn 30, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 10137 / 96794618767708860
Pindala: 50.90 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 1968
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 78401:116:0440
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 6 / 6

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Sul on suurepärane võimalus valida enda uueks koduks või hoopis investeerimiseks ning väljaüürimiseks vaikne ja hubane 2-toaline korter Tallinna südalinnas. KORTER ON VABA JA KOHE SAADAVAL.

KORTER

Sisustatud korter asub 6. korrusel ning on mõnusalt avatud planeeringuga. Tubade akendest avanevad suurepärased vaated Kalevi staadionile. Korter on väga privaatne, kuna 6. korruse korterid on ülejäänud majast kitsamad ning asuvad kõrgemal linnakärast, samuti puuduvad külgmised naabrid. Saad nautida vaikset omaetteolemist keset Tallinna südalinna!

Korteri toad on renoveeritud kasutades kvaliteetset puitu ja mahedaid heledaid värvitoone. Elutuba on mõnusalt avar, kus on piisavalt ruumi, et soovi korral sisse seada ka eraldi väike kontorinurk. Esikus ja magamistoas on sisseehitatud seinakapid ja tubade akendel mugavad integreeritud rulood. Köök ja vannituba vajaksid värskendamist, kuid on ka praegu hästi toimivad. Vannitoas on pesumasin ja oma soojaveeboiler. Korteri kütteallikaks on malmradikatega keskküte.

Köögis on lisaks köögimööblile Sinu käsutuses elektriahi ja -pliit ning lahe retrokülmik. Köögi akendest avaneb avar vaade üle majade Tallinna südalinnale ja Tornimäe ärikvartalile.

Kogu fotodel nähtav mööbel ja tehnika jääb uuele omanikule.

MAJA

Juhkentali 30 maja on projekteeritud tunnustatud arhitekti Udo Ivaski ja insener Rein Lüüsi poolt. Majas tegutseb aktiivne korteriühistu, kes toimekalt hoonet kaasajastab ja kogukondlikult arendab.

6. korruse osad pesuboksid ehitati eluruumideks ümber 1989. aastal, millest üks ongi kõnealune müügisolev korter.

Elamus on teostatud põhjalikud renoveerimistööd: 2014. aastal renoveeriti ja soojustati täielikult maja fassaad, vahetatud on veetorud, püstikud, elektrijuhtmestik ning uuendatud on optiline sidevõimekus kolmelt teenusepakkujalt. Trepikodades on renoveeritud eeskojad ja ühiskondlikud ruumid. Samuti on vahetatud katuse- ja rõdupiirded.

Maja sissepääsud on turvaliste fonolukkudega ning lisaks välisuksele on fonolukuga lukustatud ka järgmine ehk trepikotta viiv uks.

ASUKOHT

Juhkentali 30 maja asub Tallinna kesklinna ja südalinna piiril. See on piirkond inimesele, kes armastab sporti ja loodust, ent hindab kõrgelt panoraamvaateid üle linna. Kesklinnale omaselt on mitmed söögikohad, meelelahutuskohad, kinod, ja teatrid vahetus läheduses.

Auto järele pole vajadust, sest kõik vajalik on mõnusa jalutuskäigu kaugusel:
* Solarise keskus (15 min) ja Viru keskus (23 min)
* Kalevi staadion (5 min), Tallinna Spordihall (6 min) ja Kalevi tenniseklubi (10 min)
* Poolmäe park (8 min) ja Tiigiveski park (10 min)
* Liivamäe lasteaed (asub üle tee), Tallinna Südalinna Kool (14 min) ja International School of Estonia (3 min)
* Lähimad toidupoed: Juhkentali Mini Rimi (3 min) või Stockmann (10 min)
* Tallinna Bussijaam (6 min)

KOMMUNAALKULUD

Korteri kommunaalkulud on soodsad. Korteriühistu esitatavad arved (sh maja haldus, prügivedu, korteri küte jt) jäävad suvel 50 euro ja talvisel kütteperioodil 110 euro kanti. Lisanduvad vee ja elektrikulud, sh soojaveeboileri kütmiseks, vastavalt tarbimisele.

Kui eelnev kirjeldus tekitas Sinus tunde, et tegemist võiks olla just Sinu uue kodu või investeerimiskorteriga, HELISTA JA TULE VAATAMA!

MARGIT TOIGER (Uus Maa Maakri büroo)
+372-5666-9054
margit.toiger@uusmaa.ee

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).